Cart 0

Telekung Seri Balqis (klik pd gambar utk lihat warna)

RM 190.00 RM 23,000.00


Apa yg best sangat Seri Balqis ni?
===========================
1) Material yg digunakan dari material royal cotton paris. Kain yg ringan, lembut dan kain yg sejuk serta TIDAK jarang
2) Double lining hingga paras atas siku
3) Sulam renda yg exclusive setebal 5'-7' yg kemas dan cantik. 
4) Bahagian muka yg terletak mengikut bentuk muka sesiapa shj yg memakainya. Tak kira besar atau pn muka kecil. Sebab kemasan di dahi menggunakan getah yg lembut dan di bwh dagu menggunakan material Tshirt cotton yg beri impak keselesaan tahap maxsimum.
6) Ada sulam lagi kat atas kepala. Hujung tali pun ada sulam. Cantik tau
7) Jahitan sgt kemas. Kalau ada defect atau tak puas hati boleh return balik kami akan alter. Kedai online lain mana boleh kan 😊
8) kakak2 yg comel2 tu selalu risau part kain. Lepas ni jgn risau HMe buat version kain besar 32' ukuran 56'
9) labuh telekung dari aras kepala 53'
10) sesuai sgt utk buat hantaran, buat hadiah utk mak atau org2 yg kita sayang. Percayalah setiap org yg terima hadiah seri Balqis ni akan syg dan hargai pemberian ini kerana Seri Balqis sgt2 istimewa. 
11) Seri Balqis ada 2 warna Hitam dan Putih. Hehehee....bila dah beli hitam pasti nak beli yg putih sbb betul2 best pakai Seri Balqis ni.
"Tak Kenal Maka Tak Cinta. Dah Kenal Wah Jatuh Cinta Berkali2. Begitu hebatnya Penangan Seri Balqis"